martes, 30 de noviembre de 2010

els processaments dels plastics


Totes les tècniques tenen un element comú: cal escalfar el plàstic i introduir-lo en un motlle. La diferència entre les diverses tècniques de processament rau en la manera de donar forma al polímer.
  • Emmotllament per injecció: Entrada dels grànuls al cilindre calefactor. - Els grànuls avancen pel moviment giratori del cargol i es fonen per l'efecte de la calor. - Un moviment ràpid del pistó injecta el plàstic fos el motlle, on e solidifica i pren la forma. - Sobre el motlle i s'expulsa la peça. - Motlle d'acer de dos semimatrius. - Bandes calefactores.
  • Extrusió: Una mànega pastissera per decorar els pastissos és una màquina d'estrussió senzilla. Per el procediment d'estrusió, un cargol sense fi pressiona i fa sortir la massa pel broc. S'obté una força contínua , amb força.

  • Emmotllament per bufatge: Es fa servir per fabricar ampolles, recipients i peces buides.
  • Emmotllament per compressió:La peça de plàstic pren la forma quan s'aplica pressió a una preforma de material plàstic compactat. L'efecte combinat de la pressió i la calor uneix les partícules de plàstic i dóna lloc a un entrellaçat de cadenes del polímer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario